Müjgan ÇETİN-
İnovasyon Yönetim Danışmanı olarak; bireysel ve kurumsal İnovasyon ile sürdürülebilir başarılarınızı yönetebilmenize katkı sağlıyorum. Geleceğinizi kurgulamak, iş yönteminizi tasarlamak, eğilimleri, fırsatları, riskleri ve İhtiyaçları analiz ederek, İnovasyon Yönetimi, Verimlilik Yönetimi, Kurumsal Yönetim alanlarında danışmanlık ve eğitim hizmetleri sunuyorum.
İletişim Adresimiz
Atatürk Cad. Ulaştırıcı Sok. Eriş Sitesi A Blok No: 3/7 Sahrayıcedid/ERENKÖY – İSTANBUL / Türkiye
Gsm: +90 533 573 04 11
e-mail: mujgan@sistemyon.com.tr
BUSİAD 2009 yılında başladığı çalışmalar ile 2013 yılında ilk defa BUSİAD Yenileşim ödülünü verdi. Dünyada henüz o tarihlerde yenileşim ödülü verilmiyordu. AB’nin küresel İNOVASYON Ödülünü KOZA Yönetim A.Ş. alarak 2014 de Türkiye’ye örnek olduk. TIM ise INOVALIG ile 2014 de ilk ödülünü verdi.
BUSİAD’ın 2013 den sonra her 2 yılda bir geleneksel olarak sürdürdüğü YENİLEŞİM Ödülü yarışmasına Bursa’da yer alan firmalar katılabiliyor. #YENİLEŞİMYÖNETİMİ yarışmasında aşağıdaki alanlarda kuruluşlar değerlendirerek ödüllendiriliyor.
BUSİAD 2013 yılından bu yana verdiği bu geleneksel ödülü ile Böylece #YENİLEŞİM Yönetimi alanında farkındalık, tanınırlık ve kuruluşların gelişimi için bir değerlendirme raporu sunarak önemli faydalar sağladı. 2017 yılından bu yana Baş Değerlendirici ve Eğitmeni olarak yer aldığım bu süreçte; 2019 yılı çalışmalarımız aşağıdaki zorlu süreçte başarıyla tamamlandı;
ULUDAĞ İÇECEK’in yenileşim ödülünü kazanmalarına olanak sağlayan BİLİM Kadınlarını aşağıda görüyorsunuz. ULUDAĞ İçecek’i 4 nesildir ülkemiz ekonomisinde yer alan bir kuruluşumuz olarak, aldığı ÖDÜL için kutluyor ve YENİLEŞİM YÖNETİMİ alanında SÜRDÜRÜLEBİLİR BAŞARI diliyorum.