İNOVASYON ile DEĞER KATANLAR kitabımla, Bir BİLİM KIZInın NOBEL ödülü kazanmasına tanıklık edelim, Bilim Kızlarına DEĞER Katalım!

İNOVASYON ile DEĞER KATANLAR kitabımla, Bir BİLİM KIZInın NOBEL ödülü kazanmasına tanıklık edelim, Bilim Kızlarına DEĞER Katalım!

Bilim Kızı Güncesi 8:

Not2: Bilim kızları; siz de bitmoji’ lerinizi gönderirseniz, bundan sonraki kitaptan paylaşımlarıma değer katarsınız.

Ürün inovasyonu, tamamen yeni özellikler veya özellikleri ya da kullanım amaçları önemli ölçüde geliştirilmiş/iyileştirilmiş bir mal veya hizmetin pazara sunulmasıdır. Bu, teknik özelliklerde, parçalarda ve malzemelerde, yerleşik yazılımda, kullanım kolaylığında veya diğer işlevsel özelliklerde önemli iyileştirmeleri/geliştirmeleri içerir.

Ülkemizin ilk know-how ihracatını yapan, Horizon-2020 de proje koordinatörü olan, FLOTEKS A.Ş.’nin  http://www.floteksautomotive.com kurucu başkanı, Celal BEYSEL:

‘ARGE ve İnovasyon, üst yönetimin bu konudaki kararlılığı ile olur. Alt kadrolar sonucu yıllar sonra alınacak, başarı şansı düşük konulara doğal olarak eğilmez, eğilemezler. Onlardan istenen, kısa dönemli başarılardır. O nedenle üst yönetimi kararlı olmayan, vizyon belirlemeyen, vizyonunu alt kadrolara aktaramayan, kaynaklarını ar-ge ve inovasyon için kullanıma vermeyen, İnovasyon yapmak için alt kadrolara zaman ayırmalarına izin vermeyen firmalar ARGE ve İnovasyon peşinde koşmaz, koşamaz.’ Diyor.

Ne kadar DOĞRU….

Bu gönderiyi paylaş